Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Chatboks

Du skal være logget ind for at chatte.

Else Hansen
16-12-2017 18:10
Glædelig jul og godt nytår til alle, nu bliver det snart forår igen Blink

Marianne
10-02-2017 21:54
Vred Jeg mangler sol, så vi kan komme i haven Smil

03-02-2017 11:45
hej alle sammen... så er der sket lidt

Nyt

Hej Alle sammen, sommeren står ved døren, og jorden i haverne, hungrer efter kærlighed
Vi håber på at se en masse glade ansigter i haverne snart, så vi kan få dyrket vores haver, og få en masse lækkerier

¨Sidste nyt

Referat fra generalforsamlingen den 16/11-2016

NyhederPga. fravær fra formand og næstformand byder kasserer Jette Steen, have 245 b, velkommen og foreslår John Hansen, have 217, som dirigent.

1. John Hansen, have 217 vælges til dirigent. Jørgen Helligkilde have 323 og Tekin Harmanci have 242 blev valgt til stemmetællere.

2. Pga. fravær orienterer kassereren at der har været hærværk på toilettet, samt hærværk på ca. 30 grunde + 2 huse nedbrændt.
Brandvæsnet oplyste i den forbindelse at stierne er for smalle og der skal opmåles således at lokalplanen overholdes.

Skraldespanden har på forsøgsbasis været fjernet, med det er konstateret at det ikke har fungeret.

3. Regnskabet gennemgås.
Kassereren gør rede for de forskellige poster. Udgiften til vand blev billigere end forventet. Containeren er blevet tømt 6 gange.
Endvidere har der været en ekstra tømning af septik tanken, derfor er den steget lidt.
Regnskabet blev godkendt.

4. Dirigenten anmodede Anders Skalsted, have 233 A om information vedr. mistillidsvotum. Anders begrundede det og trak den tilbage.
Kurt Smed Christensen have 211 B blev valgt som ny formand.

Marianne Willems have 230 blev valgt som næstformand

Jette Steen fortsætter som kasserer

Helle Holm have 224 blev valgt som sekretær.

Der var rift om bestyrelsesposterne.
Mads have 111, Christian have 228A, Anders have 233A, Tekin have 242, Mogens have 243B alle stillede op til de 3 poster og det endte med at Christian, Tekin og Anders blev valgt.
Supl. Blev Niels have 227 og Ismail have 228B
Revisor Else have 251, Revisor sup. John have 217

5. Forslag fra have 116 bortfaldt
Forslag fra have 142 A omkring fræser, forslaget blev nedstemt forslag fra have 104 — Generalforsamlingen besluttede at bestyrelsen tager sig af punkterne, da forslagsstilleren desværre måtte melde afbud

6. Der kom forslag omkring kuglehaner/haner skiftes. Bestyrelsen kigger på det. Legepladsen: istandgørelse samt ekstra legeplads.
Bestyrelsen kigger på det samt lovlighed og betingelser omkring legepladser.
Kompostbjerget udjævnes. Bestyrelsen undersøger om dette er muligt. Mobile pay — man kan mobilepay til et bestyrelsesmedlem, som overføre til foreningens konto Breve kontra e mail.
I ny sæson vil der blive sendt mail til dem der aflevere mail adr. og resten vil få pr post.
Sluttelig takkede dirigenten for god ro og orden.
Den Den
For referat: Som næstformand